Drents Museum – Grandcafé Krul

Drents Museum – Grandcafé Krul

Brink 1, Assen
Drents Museum – Grandcafé Krul
Brink 1
9401 HS Assen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Drents Museum – Grandcafé Krul

Een lekkere cappuccino of espresso? Of genieten van een heerlijke lunch? Dat kan allemaal in ons sfeervolle Grandcafé Krul. Grandcafé Krul biedt een ruime keuze uit diverse ‘eerlijke’ gerechten zoals maaltijdsalades, sandwiches en Old Favorites. Ons café beschikt over gratis wifi en de horeca wordt verzorgd door Bos&Bos Catering/Alescon.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Drents Museum – Grandcafé Krul
Kok

worden bij één van de leukste horeca bedrijven in het noorden?

Er is een plek voor je vrijgekomen!
Voor onze locatie Grandcafé Krul zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste kok. Grandcafé Krul is het museumrestaurant van het Drents museum in Assen waar wij zes dagen per week hoofdzakelijk overdag geopend zijn.

Tijdens je bezoek aan het Drents museum kun je voor een heerlijke kop koffie met gebak, uitgebreide lunch of soep terecht in Grandcafé Krul.
Heb jij ervaring als kok en een passie voor horeca dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zijn op zoek naar versterking van ons huidige keukenteam. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week en wat ons betreft kun je direct starten.

Voor meer informatie over de locatie grandcafé Krul en de organisatie Bos&Bos zie http://www.boscatering.nl. Voor meer informatie over de functie of heb je vragen dan kun je contact opnemen met de HR adviseur, Mark Hoogsteen, mobiel te bereiken op het nummer 06-12368406.

Ben je getriggerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ikwilgraagwerken@boscatering.nl