fbpx

Dinercafé Diep

Dinercafé Diep

Schuitendiep 44, Groningen
Dinercafé Diep
Schuitendiep 44
9711 RD Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
17:00 - 22:00
Dinsdag
17:00 - 22:00
Woensdag
17:00 - 22:00
Donderdag
17:00 - 22:00
Vrijdag
17:00 - 22:00
Zaterdag
17:00 - 22:00
Zondag
17:00 - 22:00
Bekijk de menukaart Bekijk de menukaart Bekijk de menukaart
Dinercafé Diep
Dinercafé Diep
Dinercafe Diep (Deel 2) 02
Dinercafé Diep
Franse keukenInternationaalWereldkeuken
RolstoelvriendelijkTerrasWifi

Aan het fraaie Groninger Schuitendiep, waar vroeger schepen hun turf losten, is dinercafé Diep gevestigd. Het historische pand dat ooit een onderkomen was voor monniken, is een rustieke en stijlvolle locatie voor het nuttigen van een diner. De keuken biedt lekkernijen uit de hele wereld.

Eten in Diep is eten in een ontspannen en warme omgeving. Het restaurant zoekt de kwaliteit niet in de aanwezigheid van linnen en chique stilte, maar in goede service en vooral lekkere, wereldse, culinaire verrassingen. Omdat we in Nederland leven en genoeg producten hebben uit de provincie om trots op te zijn, serveert Diep ook Hollandse producten. Dus naast ‘Oosterse ossenhaasrolletjes met Japans zeewier en wasabi’ serveert Diep ook ‘waddenoesters’ en carpaccio van Groninger weiderund met Groninger boerenkaas, macadamia noten & beukenzwam. (Menukaart)

Reserveren

U kan telefonisch (050-5890009) en online bij ons reserveren. (reserveren)

Maar ook is reserveren via Whatsapp mogelijk: (0625441575) Whatsapp

Diep heeft de beschikking over een terras aan het Schuitendiep, vlakbij het symbool van de stad, de Martinitoren. Het terras is er in elk seizoen en in de winter verwarmd. In de zomer is het goed toeven op het tot dorpspleintje omgetoverd terras aan de achterzijde.  Binnen zijn kunstwerken van, met name, lokale kunstenaars te bewonderen.

Zo worden er momenteel werken van Noel Hariri.

Het dinercafé leent zich uitstekend voor het houden van borrels en groepsdiners. In een zijkamer die in verbinding staat met het restaurant kunnen groepen afzonderlijk eten of borrelen. Ook het kleinste huisje van de stad is geliefd bij groepen.

Met trots presenteren wij ook onze sloep!

De ‘Diepsloep’. Een borreltocht, met lekkere hapjes en eventueel bubbels en oesters aan boord, een tocht met aansluitend een diner bij Diep of een lunchtocht. De mogelijkheden zijn legio en in overleg is veel mogelijk!
De sloep is te huur gedurende de periode eind maart tot, afhankelijk van het weer, in oktober (impressie Diepsloep)

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & CookiesWarning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer