Club Kokomo Groningen

Gelkingestraat 1, Groningen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Club Kokomo Groningen53.218112, 6.567792Kokomo Beach Club, Gelkingestraat, Binnenstad-Zuid, Groningen, Nederland (Route)
Club Kokomo Groningen
Gelkingestraat 1
9711 NA Groningen

Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Ga naar de website
Openingstijden
Donderdag
23.00 -05.00 uur
Zaterdag
23.00 -05.00 uur
Club Kokomo Groningen
GarderobeWifi

Club Kokomo is dé club in de binnenstad van Groningen! Een moderne en strakke club met de beste dj’s, bartenders en live acts!

Club Kokomo bestaat uit verschillende etages die samen uit één area vormen. Hiermee krijgt onze club een uniek arena-effect waar de danslvoer het middelpunt van is. Een sfeer die je in geen andere club kan proeven!

Op donderdag presenteren wij onze gasten: Studentnight, de avond voor studenten met hele aantrekkelijke prijzen. Bier, cocktails en bottleservice zijn op donderdag nergens goedkoper te vinden. Losgaan op de dansvloer, relaxen aan de bar of samen met studiegenoten of vrienden genieten op ons VIP-deck. De muziek varieert van house tot aan de lekkerste urban hits. Daarnaast worden onze dj’s regelmatig begeleidt door saxofonisten, percussionisten en andere live artiesten.

Op zaterdag presenteren wij onze gasten: Clubnight, een avond waar veel verschillende doelgroepen in alle leeftijden op af komen. Vanuit de dj-booth is er veel interactiviteit met de gasten op de dansvloer. Onze gast zal het aan niets ontbreken: klantgerichte bartenders, de beste dj’s, mc’s en de aantrekkelijkste danseressen. Entertainment ten top!

De laatste zaterdag van de maand staat in het teken van: Club Kokomo Invites. Naast onze residents nodigen wij een externe dj uit. Hiermee is de laatste zaterdag van de maand echt een hele beleving.

Club Kokomo werkt naast de reguliere avonden samen met de beste concepten. Veel vrijdagen zijn gevuld met de populairste concepten, variërend van house tot urban.

Daarnaast lenen wij ons uitstekend voor bedrijfs-, studie-, vrijgezellen- en verjaardagsfeesten. Alles is hierin mogelijk: hapjes, drankjes, entertainment en zelfs een hotelovernachting kunnen wij verzorgen.

Nieuwsgierig geworden? Come visit us and enjoy heaven!

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl

Bekijk meer van Club Kokomo Groningen

Club Kokomo Groningen


Deel deze pagina: