Cafe Jan Westerhoff

Cafe Jan Westerhoff

Rijksweg 4, Groningen
Cafe Jan Westerhoff
Rijksweg 4
9731 AA Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Dinsdag
vanaf 17:00
Woensdag
vanaf 17:00
Donderdag
vanaf 17:00
Vrijdag
vanaf 17:00
Zaterdag
vanaf 17:00
Cafe Jan Westerhoff
DartsHonden toegestaanKaartspelenRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Café Jan Westerhoff is een gezellig en sfeervol bruin cafe aan het Damsterdiep in Groningen. Een ontmoetingsplek voor jong en oud. Voor een praatje, eenspelletje, darten ( wij beschikken over 5 dartbanen) of gewoon lekker lekker hangen aan de bar…het kan allemaal bij ons! Wij streven er naar om geregeld een live band te laten spelen waarop gedanst kan worden tot in de late uurtjes. Ook organiseren wij o.a. darttoernooien, klaverjassen, speurtochten en themaparty’s.

Voor feestelijke bijeenkomsten hebben wij een sfeervolle zaal beschikbaar. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, receptie, reünie, familiefeest, jubileum, verjaardag, vergadering of borreluurtje. De zaal is geschikt voor maximaal 90 gasten. Voor een vergadering is het aantal gasten maximaal 60 personen.

U kunt het feest ook muzikaal omlijsten met bijvoorbeeld een band, er is een dansvloer aanwezig. De zaal beschikt over een eigen bar met bediening in de zaal en een aparte ingang.
Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met Jan Westerhoff 06-27287868

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies