fbpx

Cafe De Sigaar

Cafe De Sigaar

Hoge der A 2, Groningen
Cafe De Sigaar
Hoge der A 2
9712 AC Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
12.00 – 20.00
Dinsdag
11.00 – 23.00
Woensdag
11.00 – 23.00
Donderdag
11.00 – 23.00
Vrijdag
11.00 – 00.00
Zaterdag
11.00 – 00.00
Zondag
12.00 – 20.00
Bekijk de menukaart
Cafe De Sigaar
Cafe De Sigaar
interieur cafe de sigaar
Internationaal
Honden toegestaanTerrasWifi

De Sigaar

Een gezellig café in een stijlvol interieur met de allure & ambiance van een authentiek Brussels Grand Café.

Uniek terras aan het water
Café De Sigaar is op een unieke locatie gevestigd in hartje Groningen. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het 90-stoelen tellende terras aan het water van de Hoge der A: één van de weinige terrassen aan het water die de stad Groningen rijk is.

Doorloop naar Espressobaar Miss Blanche
Na een intensieve verbouwing is café De Sigaar uitgebreid met haar jongere zusje: Espressobar Miss Blanche. Miss Blanche opende haar deuren in februari 2012 en is via een doorloop binnendoor direct te bereiken.

Dranken en vers bereide gerechten

Café De Sigaar biedt een breed assortiment dranken. Alle koffie- en theespecialiteiten zijn 100% biologisch verbouwd, 100% handgeplukt en 100% fairtrade. Daarnaast staat er een ruime keuze in heerlijke dagverse (warme) gerechten en een variëteit aan zoete lekkernijen op de menukaart.

Eigen borrels & partijen

Café De Sigaar stelt haar deuren graag open voor het geven van borrels, partijen of zakelijke bijeenkomsten. De unieke combinatie van Café De Sigaar met Espressobar Miss Blanche, biedt een flexibele ruimte met een capaciteit variërend van kleine gezelschappen tot grote groepen. Reserveringen via ons telefoonnummer.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer