Bos en Bos Catering

Bos en Bos Catering

Machlaan 12, Eelde
Bos en Bos Catering
Machlaan 12
9761 TK Eelde
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Bos en Bos Catering

Vernieuwend, creatief en flexibel

De rol van catering bij feesten en evenementen in de zakelijke markt is meer dan alleen het aanleveren van de drankjes en maaltijden. De sfeer en de entourage waarin één en ander plaatsvindt wordt steeds belangrijker. Dit is juist een gebied waar Bos&Bos Catering zich wil onderscheiden van de andere organisaties werkzaam in deze branche. Wie zijn of haar gasten een onvergetelijke avond wil bezorgen is bij Bos&Bos Catering aan het juiste adres.

Bos&Bos Catering ziet zichzelf als de vernieuwende, creatieve en flexibele speler op het gebied van partycatering in Noord Nederland, waarbij persoonlijke aandacht voor de gasten, vakmanschap van de keuken en het bedienende personeel, evenals een uitstekende kwaliteit van het geserveerde eten en drinken hoog in het vaandel staan.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Bos en Bos Catering
Medewerker bediening (oproeppoule locaties Bos&Bos / Vermaat Groep)

Medewerker bediening (oproeppoule locaties Bos&Bos / Vermaat Groep)

Altijd al willen werken op de mooiste horeca locaties in Groningen? Heb jij ervaring in de bediening en een passie voor horeca dan komen wij graag met jou in contact!
Wij zijn op zoek naar versterking van onze oproeppoule.

Een bijbaan in de horeca in jouw geliefde stad? Onze locaties hebben verschillende openingstijden dus er is van alles mogelijk. In de avond en het weekend of juist doordeweeks. Op de PROEFdag bespreken we ook hoe we jouw beschikbaarheid kunnen matchen met onze behoefte.

Voor meer informatie over de locaties van Bos&Bos zie http://www.boscatering.nl. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Mark Hoogsteen, HR adviseur. Bereikbaar op het nummer 06-12368406.

Ben je getriggerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ikwilgraagwerken@boscatering.nl.