Best Western Hotel Groningen Centre

Best Western Hotel Groningen Centre

Radesingel 50, Groningen
Best Western Hotel Groningen Centre
Radesingel 50
9711 EK Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
24 uur per dag
Dinsdag
24 uur per dag
Woensdag
24 uur per dag
Donderdag
24 uur per dag
Vrijdag
24 uur per dag
Zaterdag
24 uur per dag
Zondag
24 uur per dag
Best Western Hotel Groningen Centre
OntbijtRolstoelvriendelijkWifi

In het centrum van de stad Groningen ligt op een zeer gunstige locatie ons prachtige hotel Best Western Groningen Centre. Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers en 6 volledig ingerichte appartementen. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en toilet, een bureau, LCD TV, telefoon en (gratis) wifi. Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve blindengeleidehonden.

Door de ideale ligging van het hotel, net binnen de stadsgrachten en op slechts 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en het Groninger Museum, is dit de perfecte plek voor een bezoek aan Groningen. Tegenover het hotel, gescheiden door slechts één loopbrug over het water, ligt muziekcentrum en theater De Oosterpoort. Vanaf het hotel is het slechts 10 minuten lopen naar de Grote Markt met de Martinitoren. Op de Grote Markt zijn talloze gezellige terrassen, café’s en restaurants te vinden. Rondom de markt liggen de winkelstraten en leuke bezienswaardigheden zoals de Prinsentuin, Rijksuniversiteit en de Martinitoren.

Grand Café

Het sfeervolle Grand Café van het hotel bevindt zich op de begane grond, direct achter de receptie. In de ochtend vormt het Grand Café de sfeervolle ambiance waarin het uitgebreide internationale ontbijtbuffet wordt geserveerd. De gehele dag staat het Grand Café tot uw beschikking voor een kopje koffie of thee. Lekker bijkomen na het winkelen of een krantje lezen kan in de aangrenzende en rijkgevulde bibliotheek.

Fitness

Op de begane grond van het hotel vindt u de fitnessruimte. Deze fitnesszaal beschikt over vier Technogym-apparaten. Daarnaast beschikt de zaal over losse gewichten en matjes. Ook is de ruimte voorzien van een televisie. De ruimte is toegankelijk tot 22 uur ’s avonds en de toegang voor gasten is gratis. Flesjes water zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie.

Parkeren

Wij beschikken over een eigen parkeergarage onder het hotel. Het vooraf reserveren van een parkeerplaats is niet mogelijk; u kunt er parkeren op basis van beschikbaarheid. De kosten van het parkeren bedragen € 17,00 per auto per overnachting. Wanneer u gebruik wenst te maken van de parkeergarage, kunt u zich melden bij de receptie van het hotel. Vanaf daar zullen onze medewerkers u vertellen hoe u de garage kunt binnen rijden.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een valet parker aanwezig die uw auto voor u in de garage rijdt en er weer uitrijdt wanneer u vertrekt. Op de overige dagen is valet parking beschikbaar op aanvraag. De parkeergarage beschikt over twee elektrische oplaadpunten voor auto’s.

Mocht er geen plaats meer zijn in de parkeergarage van het hotel, dan zullen wij u adviseren om te parkeren in de Qpark garage aan de Rademarkt 27 in Groningen. Met deze garage heeft Best Western Hotel Groningen Centre een samenwerkingsovereenkomst zodat u daar tegen een gereduceerd tarief van € 19,00 per 24 uur kunt parkeren.

Stad en omgeving

Best Western Hotel Groningen Centre is een prima uitvalsbasis voor zowel uitstapjes naar de bruisende binnenstad van Groningen, als naar de Ommelanden van de stad.
De stad Groningen biedt haar bezoekers een mix van cultuur en historie. Daarnaast is Groningen juist ook een heel moderne stad. Ook kenmerkend is, dat in de fraaie binnenstad van Groningen de gezellige authentieke Groninger al eeuwen samen leeft met de minstens even gezellige student. Ontdek het veelzijdige winkelaanbod en bezoek een van de bekende café’s of terrassen rondom de Grote Markt. Ook de Ommelanden van de stad bieden volop vertier en bezienswaardigheden. Polders en natuurgebieden, oude borgen, festivals, geweldige fiets- en wandelmogelijkheden, er is genoeg te doen. Maak het mee! Er gaat tenslotte niets boven Groningen.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies